Home » Vagabondi (Në kërkim të Gralit, # 2). by Bernard Cornwell
Vagabondi (Në kërkim të Gralit, # 2). Bernard Cornwell

Vagabondi (Në kërkim të Gralit, # 2).

Bernard Cornwell

Published
ISBN :
Hardcover
565 pages
Enter the sum

 About the Book 

Tomasi i Huktonit, pasi i mbijeton betejës së Kresisë, ngarkohet nga mbreti i tij me misionin e rëndësishëm për të kërkuar e zbuluar më shumë rreth reliktit të çuditshëm të trashëguar nga i ati.Thuhej se ky relikt kishte lidhje me Gralin e Shenjtë.MoreTomasi i Huktonit, pasi i mbijeton betejës së Kresisë, ngarkohet nga mbreti i tij me misionin e rëndësishëm për të kërkuar e zbuluar më shumë rreth reliktit të çuditshëm të trashëguar nga i ati.Thuhej se ky relikt kishte lidhje me Gralin e Shenjtë. Por Tomasi nuk është personi i vetëm që interesohet për të, janë dhe rivalët e tij, që nuk do të stepeshin para asgjëje. Tashmë, zotërues i këtij sekreti, ai përbën, në të njëjtën kohë, dhe një rrezik tepër serioz për armikun dhe kushëririn e tij, të pakapshmin Gi Veksil…